De combinatie van muziek, dans en contact binnen Biodanza geeft me zoveel levensvreugde. Ik gun het iedereen hiervan mee te genieten!

Barbara
Barbara dansend aan zee
Barbara dansend aan zee

“Take me to where the sun is shining…”

Barbara Grooteman

In mijn jeugd was ik al gek op dansen en bewegen. Met muziek erbij beweeg of dans ik nog gemakkelijker en fijner. Waarschijnlijk omdat ik door dans en bewegen me meer in mijn lichaam voel. Ik voel me steviger geaard als ik heb gedanst of bewogen. Ook het níet praten tijdens de Biodanza vivencia vind ik heerlijk! Ik kom hier echt van bij en het geeft me meer rust in mijn hoofd, even een pauze te hebben en niet te hoeven praten met anderen. Tijdens een Biodanza vivencia hoef ik alleen maar te ervaren en te voelen.

En toch leer ik veel van de non-verbale communicatie met anderen. Ik vind het ook fijn om onderdeel te zijn van een groep. En de groep Biodansers heeft heel veel dansenden! Deze interactie met anderen heb ik nodig om te leren over mezelf. Ik leer bijvoorbeeld om minder te oordelen, en anderen te kunnen laten zijn wie ze zijn. Ook mag ík van mezelf meer zijn wie ik ben! Ik vind het fijn om anderen mee te nemen in de dans en te laten ervaren wat dans, muziek en contact met je kan doen. Ik geef Biodanzales omdat er zoveel levensenergie en vitaliteit in te vinden is. Ik voel me sterk verbonden met het leven, met mezelf en met de ander! Door Biodanza sta ik midden in het leven!

Ik nodig je uit om Biodanza zelf te ervaren!

 

Dans mee!

Fit=Nice

Pastoor Koopmanweg 3
1784 NX, Den Helder

Contact

06 42638968

grootemanb@gmail.com

Iedere vrijdag

19.00 – 20.30

Follow
Sluit Menu